Akasha Kronieken

Akasha Kronieken, het archief van je ziel

 

 

Je zou het ook jouw Levensboek kunnen noemen. Daarin ligt alle informatie over het verleden, heden en de toekomst van iedereen. Alle ervaringen, intenties en emoties van je huidige leven en van eerdere reizen van je ziel zijn hierin opgeslagen.

Jouw Levensboek raadplegen?

Als je het gevoel hebt dat je niet jezelf bent, dat je de toegang tot jezelf kwijt bent of misschien hebben vervelende ervaringen of trauma's je geblokkeerd. Door een kijkje te gaan nemen in je Akasha Kronieken (Levensboek) kun je antwoorden krijgen welke zeer verhelderend, helend en bevrijdend werken.

 

 

De workshop Akashakronieken zelf leren lezen bestaat uit twee afspraken van ongeveer 2 a 3 uur afhankelijk van de groote van de groep.

Op locatie in een rustige setting ga je kennismaken met de Akasha kronieken. Op de eerste afspraak gaan we via een introductie, meditaite en uitleg over naar het open van je eigen unieke Akasha Kronieken. Wat je gevoeld, gezien of gehoord hebt gaan we daarna in de groep delen en bespreken. Met een stukje huiswerk als opdracht is het dagdeel voldaan.

 

In het tweede dagdeel gaan we beginnen met wat oefeningen en opnieuw het openen van jouw Akasha Kronieken om meer verdieping op te doen. We gaan nog een aantal oefeningen doen m.b.t. de kronieken en gaan uiteraard met elkaar bespreken wat het met je gedaan heeft.

 

Een Akashareading afspreken?

Een Workshop bijwonen of zelf 1 op 1 de Akasha Kronieken leren lezen?

Wil je duidelijkheid over een bepaalde situatie of ervaring?

Neem gerust contact met me op,

Tel: 06-21185414

of mail naar info@beautifulsouls.nl

 

 

 

Consult Akasha kronieken:

 

30 Minuten € 37,50

60 Minuten € 57,00

90 Minuten € 81,00

 

Workshop Akasha Kronieken:

Minimaal 4 maximaal 6 deelnemers 

2 dagdelen van ongeveer 2 à 3 uur

Per persoon € 90,00 

 

1 op 1 Akasha Kronieken leren:

 

€ 155,- voor 2 afspraken van ongeveer 2 uur.