De nieuwe maan van 16 oktober 2020


Het is weer herfst dat kunnen we zien en voelen. We keren weer langzaam meer in ons zelf om eens te kijken en te voelen hoe we erin staan. Je onderbewustzijn kan eventueel meer van zich gaan laten horen om er voor te zorgen dat je beter gaat luisteren, wat je voelt en of hoort. Door dit te aanvaarden en te doen kom je steviger in je schoenen te staan.


Wat kun je allemaal voelen en of meemaken tijdens de periode van de nieuwe maan van oktober 2020? Tijdens de nieuwe maan gaat je energie naar binnen, sta er bij stil en luister. Een nieuwe cyclus staat klaar om geaccepteerd te worde, de keer de Jachtmaan met als thema transformatie en overleven. Wat zou je los willen en kunnen laten, of naar mijn mening, wat zou je een betere plek kunnen geven?


Er is echter ook een waarschuwing op zijn plaats er ligt het een en ander op de loer, zoals agressie en irritatie. Blijf rustig en kalm en mocht het nodig zijn, neem even afstand van diegene zo voorkom je ruzie.


Daarnaast gaat Mercurius weer retrograde van 14 oktober tot 3 november, het zou dus heel goed kunnen dat je communicatie, gesprekken, mail, technologie enzovoort niet helemaal loopt zoals jij dat wilt. Blijf vooral naar je intuïtie luisteren en overhaast niets.

Liefs, Yolanda


2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven