Intuïtieve systemische coaching.Coaching is gericht op het ontwikkelen van kwaliteiten die verstopt zitten in de mensen.

Samen met de vraagsteller stel ik een doel vast en gebruikt ik diverse manieren om blokkades en hindernissen te laten verdwijnen dan wel te overwinnen.

Daarnaast kan ik gebruik makken van mijn intuïtieve gave waardoor ik ook rode draden kan zien en uitleggen aan de vraagsteller. Koppel daar systemisch opstellen aan en je kunt dieper op zoek naar verbogen dynamieken, om deze zichtbaarder te maken. Door deze kwaliteiten te combineren kom je op intuïtief systemisch coachen.

Opstellen kan op diverse manieren, en met de vraagsteller houd ik het 1 op 1 d.m.v. een tafelopstelling of de opstelling d.m.v. papier op de grond. Hoe je het ook doet, systemisch werken maakt altijd verborgen dynamieken zichtbaar. Door de vraag uit te spreken en zichtbaar te maken breng je ordening en balans aan in de diepere laag. Dat kan ook een dynamiek vanuit het verleden zijn ( het systeem van herkomst)

• Zou jij op deze manier gecoacht willen worden? • Durf jij dieper te graven om de juiste antwoorden te krijgen? • Ben jij nieuwgierig naar je verborgen dynamieken?

Je hebt tenslotte het recht om te zijn wie je bent, met al je perfecte imperfecties! Je mag gaan kijken zonder vooroordelen, oordelen en alles wat je klein houdt.

Hoe zou dat voor jou zijn? Liefs, Yolanda

0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven