Reading & Healing

Hoe verloopt een consult?

Ik zal een consult altijd met een kaartlegging combineren. Door middel van de kaarten die op tafel komen kan ik mijn "verhaal" visualiserend maken voor de vragensteller. Vanuit de vraagstelling en de antwoorden wordt meestal meteen een healing in werk gesteld om je te ondersteunen tijdens, maar ook na de reading. Tenslotte krijg je vaak antwoorden waar je niet op voorbereid was en kunnen er veel emoties door je heen gaan. Daarom zal de healing altijd minimaal 24 uur doorwerken. 

Ik kan uw problemen niet voor u oplossen maar geef u zoveel mogelijk handvatten en inzichten zodat u verder kunt om zelf aan de oplossing te werken. 

Whats app reading:

Het is nu ook mogelijk om een korte Whats app reading aan te vragen. Het zijn vaak de kleine vragen waarop je toch graag een atwoord wilt, dus bij deze de Whats app reading. Het kan net dat steuntje in de rug zijn dat je op dat moment nodig hebt.

Stuur me een whats app bericht met daarin de aantal vragen die je wilt stellen:

1 vraag, 2 vragen, 3 vragen op: 06-21185414

Je ontvangt van mij een betaalverzoek of Tikkie en na ontvangst van de betaling krijg je zo snel mogelijk de antwoorden. Op werkdagen binnen 24 uur, in het weekend kan het wat langer duren.

De kosten van de Whats app reading:

1 vraag € 5,55

2 vragen € 10,10

3 vragen € 14,14

Healing:
Logo Energetic Fushion.png

Er zijn zoveel redenen om een healing aan te vragen. 

Bewuste of onbewuste stukken uit je verleden, lichamelijke klachten en of blokkades. Emotioneel onstabiel zijn of het gevoel hebben niet meer vooruit te komen...

Ik kan je helpen! 

Sinds juli 2020 werk ik met mijn eigen healing methode. Door mij ontwikkeld in opdracht van mijn "spirit-team". Ik ben dan ook heel blij met Energetic Fushion ™ en heb al mooie resultaten er mee geboekt.

Je hebt allemaal een eigen reden om een healing aan te vragen en daarom is ook iedere healing afgestemt op de aanvrager. 

Na de healing koppel ik aan je terug wat mijn bevindingen waren en wat je kunt verwachten. 

Als ik merk tijdens de healing dat er meer behandelingen nodig zijn om een grotere impact te hebben zal ik dit adviseren en bent u geheel vrij om een vervolg afspraak te maken.